TERMENI si CONDITII

1. Informatii generale 


Site-ul www.octanaevents.ro este administrat de S.C. Octana Events S.R.L. cu sediul social Str. Crizantemelor Nr. 9 Snagov, Jud. Ilfov, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/7652012 , CUI: 29961490, capital social subscris si varsat de 200 lei 


 2. Acceptarea Conditiilor


Utilizarea site-ului www.octanaevents.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. OctanaEvents.ro isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări Preturile, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie. 


3. Modalitati de plata 


 - Plata ramburs 


Poti plati ramburs: numerar/cash curierului in momentul livrarii produsului. Platesti la curier si primesti in schimb o chitanta, ca dovada a platii. In baza contractelor comerciale semnate intre Octana Events SRL si firmele de curierat care vor livra produsele, sunt imputernicite sa incaseze contravaloarea coletelor expediate si facturate de Octana Events SRL.


 - Transfer bancar 


După plasarea comenzii, veți primi prin email factura proforma cu toate detaliile de plata. In aceasta situatie, comanda va fi predata spre livrare numai in momentul incasarii contravalorii ei. 


4. Documente Contractuale 


 - Cumparator: Persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o comanda. 


 - Vanzator: Societate comerciala OCTANA EVENTS S.R.L 


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.octanaevents.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. 

- Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: 

- Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) 

- Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul). Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. 


- Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. 

- Prezentul Contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre Vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). 


Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. 

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului; Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre Vanzator conform fiselor/site-urilor de prezentare ale Producatorilor. 


De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la Producatori, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.


5. Protectia Datelor Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Octana Events SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate. 


6. Returnarea produselor Produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 14 de zile calendaristice de la data primirii produselor. Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 14 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul nostru. 


   Produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.octanaevents.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici


Cererea de returnare se depune la sediul nostru din Str. Crizantemelor Nr. 9 Snagov, Ilfov, sau pe adresa de e-mail: office@octanaevents.ro. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, certificatul de garantie in original cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se vor elibera duplicate pentru certificatul de garantie. In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.